Η KLEEMANN είναι μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων. Με έτος ίδρυσης το 1983, με την υποστήριξη και τεχνογνωσία της Γερμανικής KLEEMANN HUBTECHNIK GmbH και έδρα το Κιλκίς, η εταιρεία διαθέτει θυγατρικές και γραφεία πωλήσεων σε 10 γεωγραφικές περιοχές, καλύπτοντας περισσότερες από 90 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η KLEEMANN κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλυτέρων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς ανελκυστήρων, με εργοστάσια παραγωγής στην Ελλάδα, στην Κίνα και στη Σερβία. Κατασκευάζει περισσότερα από 10.500 νέα συστήματα ανελκυστήρων κάθε χρόνο, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 2% του συνόλου των νέων ανελκυστήρων, παγκοσμίως. Απολαμβάνει ηγετική θέση στη Ελληνική αγορά (περίπου 72% σε εγκατεστημένες μονάδες).
Η Metron είναι μία εταιρία που οραματίζεται και πρωταγωνιστεί στον κλάδο των ανελκυστήρων με κύριο στόχο να αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες της, χτίζοντας την εταιρική της ταυτότητα πάνω σε τέσσερις άξονες: Την αξιοπιστία ως προϊοντικό χαρακτηριστικό, αλλά και ως εταιρική πρακτική. Την “χρήσιμη υψηλή τεχνολογία” ως πελατοκεντρική αντίληψη στην χρήση της υψηλής τεχνολογίας. Το design. Εδώ και χρόνια, τα προϊόντα της Metron έχουν συνδεθεί με την αξιοπιστία και την ασφάλεια, οι οποίες εξασφαλίζονται διαρκώς μέσα από τις αξιολογήσεις που γίνονται, καθώς και τις πιστοποιήσεις που κατέχει η εταιρεία. Από το 2000 εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2000.Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντα από το ειδικό σήμα πιστοποίησης CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ όλη η παραγωγή προγραμματίζεται και ελέγχεται από τα λογισμικά συστήματα MRP και ERP.
Η Ateklift ιδρύθηκε το 2007 με 25-ετή πείρα στο χώρο και παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη δραστηριοποιείται στη μελέτη, και κατασκευή εξαρτημάτων ανελκυστήρων.Η  στελέχωση της εταιρίας με έμπειρο και αξιόλογο εργατοτεχνικό δυναμικό, η τεχνογνωσία, η συνεχής παρακολούθηση νέων τεχνολογιών η προσωπική επαφή και η κατανόηση των προβλημάτων του πελάτη, συνέβαλαν στη διατήρηση σταθερών σχέσεων, άψογης συνεργασίας και στη δημιουργία μακροχρόνιων δεσμών με τους πελάτες μας οδηγώντας μας σε σταθερή ανοδική πορεία.
Η «Γκάμαρης Θαλαμοτεχνική» δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής θαλάμων ανελκυστήρων, τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Επίσης πρόσφατα ξεκίνησε μια καινούργια παραγωγική διαδικασία, την κατασκευή ημιαυτόματων θυρών ορόφου.Κατέχοντας άξια μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές της Ευρώπης, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε προϊόντα αξιόπιστα, τα οποία πληρούν στο μέγιστο όλες τις συνθήκες και προϋποθέσεις ασφαλείας.Πολιτική της εταιρίας είναι να προσφέρει στους πελάτες της πλήρη και άμεση υποστήριξη σε υλικά και υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση. Για τον σκοπό αυτό ένα μεγάλο επιτελείο έμπειρων μηχανικών εργάζεται αδιάκοπα, μελετώντας και εφαρμόζοντας την ενδεδειγμένη για κάθε περίπτωση λύση.
Η ALPHASYSTEM Α.Ε. από το 2002 δραστηριοποιείται στους τομείς της έρευνας, του σχεδιασμού και της κατασκευής Συστημάτων Αυτοματισμού, με ειδίκευση στις Αυτόματες Πόρτες Ανελκυστήρων. Δημιουργήσαμε προϊόντα, τα οποία από την πρώτη στιγμή που διατέθηκαν στην αγορά, έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής από τους πελάτες μας. Ταυτόχρονα, η ποιότητα των προϊόντων μας έγινε σημείο αναφοράς και με την πάροδο του χρόνου το όνομα ALPHASYSTEM, έγινε συνώνυμο του ποιοτικού προϊόντος. Η διασφάλιση της ποιότητας, ενισχύεται και από τη δυνατότητα που μας δίνεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, να παράγουμε το σύνολο σχεδόν των εξαρτημάτων που απαιτούνται για τα προϊόντα μας και να ενισχύουμε απρόσκοπτα το επενδυτικό έργο της εταιρείας, προκειμένου να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα. Στόχος μας στην ALPHASYSTEM Α.Ε, παραμένει πάντα η βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας της ζωής των πελατών μας, του ανθρωπίνου δυναμικού μας και εν τέλει της κοινωνίας μας, συμβάλλοντας στην εξέλιξη και την καινοτομία, μέσα από συνεπή επιχειρηματική δραστηριότητα.
Η Vecan ιδρύθηκε το 1995 από τον Θεοφάνη Σιακαντάρη. Η 17ετής πορεία της εταιρείας στο κόσμο της κατασκευής εξαρτημάτων ανελκυστήρων και η συνεχής ανέλιξη της, την έχει εδραιώσει στον κατασκευαστικό χώρο. Η γνώση, η εμπειρία και η τεχνογνωσία της εταιρεία καλύπτει όλο το φάσμα με προϊόντα υψηλής αντοχής και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τύπου ανελκυστήρα. Οι προτάσεις της εταιρείας, έχουν να επιδείξουν ποιότητα υλικών, μέγιστες αποδόσεις και το σημαντικότερο υψηλή αντοχή και πρακτικότητα στη χρήση. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζει η εταιρεία είναι αποτέλεσμα προηγμένης τεχνολογίας, μοντέρνας σχεδίασης και υψηλής λειτουργικότητας. Η εταιρεία είναι σε θέση να παρέχει όλα τα υλικά που απαιτούνται για την εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα τα οποία προέρχονται από τη συνεργασία της εταιρείας με καταξιωμένες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Η ΕΛΜΑΝ Ε.Π.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας, της κατασκευής και της συναρμολόγησης εξαρτημάτων ανελκυστήρων. Προίόντα που κατασκευάζουμε είναι: panel θαλάμου, μπουτόν, κλείθρες θυρών, διακόπτες ορόφων, μετώπες, διακόπτες, panels ορόφων και ισογείου, τηλέφωνα κινδύνου, στηρίγματα καλωδίων, κλειδοθήκες, ρυθμιστές ταχύτητας και διάφορα μικροεξαρτήματα. Η τεχνική μας γνώση σε συνδιασμό με την εκτεταμένη 30-ετή εμπειρία στο χώρο των ανελκυστήρων μας επιτρέπει να κατασκευάσουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας. Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούν την πιστοποίηση CE σύμφωνα με τις οδηγίες EN81, EN82, και 95/16EC.

Πρόσφατα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

Το Mobile Application της επιχείρησης για χρήση σε περίπτωση απεγλωβισμού είναι διαθέσιμο για iPhone, Android και Windows Phone συσκευές.

Περισσότερα ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Ατθίδων 70, Καλλιθέα
  • 210 9530846

SOCIAL MEDIA