Προφίλ

Η εταιρία Ανέλκυση Lift ιδρύθηκε το 1994 από τον Μαραγκάκη Κων/νο, Πτυχιούχο Μηχανολόγο Μηχανικό.

Είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και πιστοποίησης όλων των τύπων των ανελκυστήρων.

πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση , τον σύγχρονο εξοπλισμό και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό , μας εξασφαλίζει μια σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο των ανελκυστήρων.

Έχουμε υψηλά στάνταρ στην ποιότητα των υλικών αλλά και της εργασίας τοποθέτησης τους, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία του μηχανήματος και να επιτυγχάνουμε την μέγιστη ασφάλεια του.

Αντικείμενο μας είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις πάνω στους ανελκυστήρες από την μελέτη, τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την πιστοποίηση έως και την συντήρηση τους.

Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και συνδυάζουμε την καλαισθησία με την λειτουργικότητα και την ασφάλεια έτσι ώστε το τελικό προϊόν να υπερκαλύπτει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Και επειδή για να είσαι μπροστά πρέπει να είσαι ενημερωμένος η εταιρία μας δίνει μεγάλη βαρύτητα στην συνεχή επιμόρφωση για τις νέες τεχνολογίες τόσο των ηγετικών στελεχών όσο και του προσωπικού της.

Έναρξη Εταρείας
Αλλαγή Έδρας στην Εσπερίδων 49
Αλλαγή Έδρας στην Ατθίδων 70

Υπεύθυνοι Τομέων

Μαραγκάκης Κων/νος

Γενικός Διευθυντής

Κορναουρης Μανώλης

Υπεύθυνος Επισκευών και Εγκαταστάσεων

Χαλιός Στέφανος

Υπεύθυνος Συντηρήσεων

Χατζησωτηρίου Πωλίνα

Γραμματειακή Υποστήριξη στον τομέα Συντηρήσεων

Μήχα Ειρήνη

Γραμματειακή Υποστήριξη στον τομέα Εγκαταστάσεων

Πρόσφατα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

Το Mobile Application της επιχείρησης για χρήση σε περίπτωση απεγλωβισμού είναι διαθέσιμο για iPhone, Android και Windows Phone συσκευές.

Περισσότερα ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Ατθίδων 70, Καλλιθέα
  • 210 9530846

SOCIAL MEDIA